Silent Groove – kom og prøv

Vi kommer til at se drøngodt ud med disse smukke høretelefoner

Hvis 2020 er året, hvor du skal prøve noget nyt, så kan du ligeså godt starte her. Tilmelding nødvendig! 🙂

Jeg elsker at danse i naturen, og jeg synes, naturen omkring Bagsværd Sø er et af de smukkeste steder, vi har. Denne dag tager vi på opdagelse i naturen, og danser sammen på en ca. 3-4 km lang gå/dansetur i det fri.

Verdens nemmeste trin
Vi går og danser groove, og det er verdens nemmeste dans. Groove er en befriende måde at få kroppen til at bevæge sig frit og intuitivt ved hjælp af nogle meget simple trin. Trinene danser vi sammen, og musikken, vi lytter til, er den samme.

Og hvordan gør vi så det, når vi samtidig er på farten i naturen? Det kan lade sig gøre, fordi vi har høretelefoner på, hvor I hører den samme musik og facilitatorens stemme. Du bliver derfor guidet på hele turen.

Musikken varierer indenfor alle genrer, og jeg garanterer, at der er taget højde for, at vi skal have et vist aktivitetsniveau for ikke at fryse.

3 datoer. 3 kilometer
Jeg har lavet 3 datoer. Jeg laver en ny rute hver gang, men alle bliver i området omkring Bagsværd Sø. Deltagerne vil få besked om præcis mødested.

Første Gang d. 2. februar: Vi mødes kl. 11 på den store parkeringsplads bag Regatta Pavillonen. Der får du udleveret et par høretelefoner og bliver koblet til systemet. Vi går/danser lidt over en times tid, og når vi kommer tilbage til parkeringspladsen, er der tid til at nyde en kop varm kaffe eller te sammen (som jeg medbringer).

Anden gang d. 15. februar kl. 14: Ved Bagsværd Sø. Hold Øje med event for adresse

Tredje gang d. 1. marts kl. 9.30: Ved Bagsværd Sø. Hold Øje med event for adresse

PLAN B: Udstyret tåler ikke alt for meget regn og nedbør. Så i tilfælde af regn mødes vi ved Skovbrynet Station og bedanser området under motorvejsbroen. Et sted, der godt kunne trænge til lidt liv og god stemning 😀

Du skal bare medbringe varmt tøj, du kan bevæge dig i, og måske en flaske vand. Aldersgruppe ca. 15-100 år.

VIGTIGT: Prisen er 65 kroner. Dette inkluderer leje af høretelefoner. Det er ikke nok at trykke deltager her på facebook. Da der er begrænset antal pladser (begrænset antal høretelefoner), er det nødvendigt, at du tilmelder dig.

TILMELDING: OVERFØR 65 kr. til mobilepay 85537 og husk at skrive dato på.

Jeg glæder mig til at afprøve konceptet med jer 🙂

KH Mette

2 thoughts on “Silent Groove – kom og prøv”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *